Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate timisoara2121121121212 1" (2.66 secunde)
Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Lista ar mai putea sa contina praful pe care il primim cu totii in nas atunci cind, in general dimineata, gunoierii isi fac treaba cu cel mai mare sictir de care sint capabili, gunoiul de la malul Dunarii care strica orice peisaj la care avem acces de pe oricare dintre terasele din zona, strazile neterminate pentru care probabil producatorii de pantofi au dat spaga la primarie etc.
Spre exemplu, pe lista aceasta, poate si a constiintei, nu pot intra modele de tipul "am reusit la admiterea la facultate, nu am invatat prea mult, dar am avut noroc", ci doar modele de genul "am reusit la facultate si am reusit pentru ca m-am pregatit bine".
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
"A fost doar un filtru organizat de Rutiera, nimic deosebit", a explicat Mugurel Mitrana, care a fost plecat din comuna pentru a depune doua proiecte prin care vrea sa acceseze fondurile necesare construirii unei scoli in satul Dulcesti, iar o alta - in satul Mosneni.
"Inteleg ca cei mai multi dintre colegii din consiliul local au vrut sa evite situatia de a vota impotriva proiectului meu privind acordarea unui ajutor de 1.000 de euro pentru fiecare nastere, proiect pe care stiau ca o sa-l propun astazi (ieri - n.r.)", a spus Dinca.
“ Acum trebuie sa cumparam si CD-playere, care sa serveasca drept suport audio pentru imn“, a punctat Prodan, incercand sa sugereze inoportunitatea intonarii imnului in scoli.
diametrala Buzesti-Berzei-Uranus, Liviu Rebreanu, Aerogarii, Soseaua Iancului-Pantelimon si supralargire Grigorescu Splai Dudescu, modernizarea mai multor scoli, licee si gradinite si spitale si consolidarea unuor imobile. ... Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie (1 km) vizeaza atat reabilitarea carosabilului cat si a trotuarelor", a explicat Oprescu.
Motivul pierderii locurilor de munca de catre un numar atat de mare de profesori s-ar datora - in opinia lui Diaconescu - aplicarii masurii de distribuire pe categorii de varsta a elevilor, fapt ce va conduce la disparitia unor catedre pentru dascalii constanteni carora li se va asigura repartitii la scoli aflate in localitati foarte indepartate de cele unde isi au domiciliul.
Indiferent care este adevarul, de mentionat ca, in cadrul aceleasi conferinte de presa, deputatul PD Laurentiu Mironescu a anuntat ca Guvernul a aprobat saptamana trecuta finantarea mai multor lucrari de reabilitare a unor scoli din judetul Constanta, scoli care au fost afectate de inundatii.
Mai intai a invatat Curtea Regelui, apoi s-a impus in scoli, universitati, in mediile stiintifice, si pe urma s-a raspandit tot mai mult, la toate nivelurile populatiei.
1. ... Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
utilizata de un om intr-o viata ajunge la 30-100 GB, cat despre toate imaginile pe care le-a vazut un om in viata sa, acestea totalizeaza deja circa 1 milion de GB. ... Exista scoli matematice care accepta adevaruri pe care alte scoli matematice le neaga.
Pe fondul renasterii nationale si a euforiei idealurilor nationale, intelectualii romani s-au organizat pentru a acorda sprijin aromanilor sa intemeieze scoli in limba romana.
Dupa cum se arata in rechizitoriu, in perioada martie - aprilie 2006, Ion Berbecaru a primit pentru sine suma de cinci milioane de lei vechi de la reprezentantii aceleiasi firme, uzand de influenta pe care o avea asupra primarului din Bailesti, pentru a-l determina pe acesta sa deblocheze partial efectuarea platilor de scoli catre firma care le livrase lemnele.
"Pe viitor administratia centrala sau ministrul Invatamintului, prim-ministrul ori ministrul de Interne nu va mai trebui sa se ocupe de igiena din scoli, de asigurarea pazei, pentru ca acestea sint elemente pe care trebuie sa le asigure administratia locala, impreuna cu inspectoratele locale", a declarat seful Executivului, adaugind ca acest proces, care va fi aplicat si in Sanatate, are ca scop aducerea deciziilor cit mai aproape de cetatean.
De asemenea, ministrul a cerut ca directorii de scoli sa pregateasca proiecte de reparatii pentru ca infrastructura scolilor din judet sa fie imbunatatita".
In ceea ce priveste invatamantul din oras, liceul, cele patru scoli si gradinitele au beneficiat anul acesta de proiectul de reabilitare a acestor unitati.
google-analytics.com